İnsana Yolculuk

İnsana Yolculuk
www.norradyo.com

2 Kasım 2011 Çarşamba

Patrik Seciminde Yeni Surec



Patrik secimini gerceklestirecek tek yetkili kurum olanMutesebbis Heyet’in secim yapma talebine idare tarafindan olumlu yanit verilmemistir. Secim hakkimizin elimizden alinmasi uzerine, Mutesebbis Heyet'le birlikte Hayko Bagdat ve Garo Paylan tarafindan secim talebini karsilamayan idarenin tasarrufunun iptali ve secime izin verilmesi icin dava acilmistir.

Mutesebbis Heyet
 adina acilan davanin durusmasi daha once yapilmis olup sonucu beklenmektedir. 31 Ekim 2011 Pazartesi gunu saat 10.00'da, Istanbul 3. Idare Mahkemesinde (Kultur Universitesi yani - Sirinevler) Hayko Bagdat adina acilan davanin durusmasi yapilacaktir.Davanin idare mahkemesi tarafindan kabulu halinde patrik seciminin onundeki tum engeller ortadan kalkacaktir. Boylece bilinmez bir tarihe kadar vekille idare edilmenin toplumda yarattigi olumsuzluk sona erecektir.

Turkiye Ermenilerinin oylariyla gerceklestirilen demokratik patrik seciminin bundan boyle de yapilabilmesi icin hayati oneme sahip bu davanin durusmasina izleyici olarak katilarak destek verilmesi gerekmektedir. Cemaatimizin konuya duyarli uyelerini durusmaya davet ediyoruz.


Patrigimizi Secmek Istiyoruz Inisiyatifi
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder